N BRANDS MEMBERSHIP

WAT IS HET N-BRANDS MEMBERSHIP?
Als N-Brands Member profiteer je van speciale aanbiedingen en exclusieve uitnodigingen. Het werkt als volgt: Voor iedere euro die je uitgeeft in onze webshops of in een van onze winkels, ontvang je één punt. Het membership bestaat uit verschillende levels: N-Member, Bronze Member, Silver Member en Gold Member. Hoe meer punten je hebt, hoe hoger het level en hoe meer je profiteert.

REGISTREREN
Je kunt op 3 manieren registreren voor het N-Brands Membership:

  1. In de winkel aan de kassa: Geef voordat je afrekent je naam en telefoonnummer door. Kort daarna ontvang je een sms van N-Brands met een link. Klik op deze link en registreer. Wij voegen de laatste bestelling (uit de winkel) gelijk toe aan je account, dus je ontvangt direct punten. Wil je ook in de webshop punten sparen? Zorg dan dat je registreert met het e-mailadres dat je ook gebruikt (of gaat gebruiken) in de webshop.
  2. Na een aankoop in de webshop: Je krijgt na de aankoop een mail van N-Brands over het membership. In deze mail staat informatie over de werking van het programma en een link om te registreren. Klik op deze link en registreer. Wij voegen de laatste bestelling (uit de webshop) gelijk toe aan je account, dus je ontvangt direct punten. Wil je ook in de winkel sparen? Volg dan de stappen van punt 1, maar in plaats van een nieuw account aan te maken, log je na de sms in met jouw account.
  3. Via de membership-pagina op onze website: Je kunt ook registreren zonder aankoop. Je bent dan alvast member. Wanneer je registreert moet je dit doen met hetzelfde e-mailadres dat je gebruikt (of gaat gebruiken) in de webshop. Na een nieuwe aankoop in de webshop spaar je automatisch punten. Wil je ook in de winkel sparen? Volg dan de stappen van punt 1, maar in plaats van een nieuw account aan te maken, log je na de sms in met jouw account.


PUNTEN SPAREN

Nadat je geregistreerd bent, kun je op 2 manieren sparen: in de webshop en in de winkel. Alle punten komen binnen op 1 account. Om dit mogelijk te maken spaar je gemakkelijk punten op de volgende manieren:

  1. Met je pinpas, creditcard of Apple Pay als spaarkaart: Schrik niet, we gebruiken natuurlijk geen gevoelige informatie. We gebruiken alleen de NFC-chip in je pinpas (of telefoon) om jouw pas als unieke pas te herkennen. Dit is dus niet gekoppeld aan je bankrekening of enige persoonlijke data. Het is 100% veilig en betrouwbaar. Je kunt meerdere betaalmethodes koppelen. Betaal je een keer met een andere pas, met Apple Pay, of heb je een nieuwe pinpas? Zeg dit tegen de kassière. Zij zoekt je op in de kassa. Je ontvangt een sms met daarin een link. Klik op deze link en log in met je bestaande account. Je tweede betaalmethode is nu gekoppeld.
  2. Via je e-mailadres voor de webshop: Zorg dat je registreert met hetzelfde e-mailadres dat je in de webshop gebruikt of doe voortaan aankopen met het e-mailadres van je membership-account.

Let op: Je spaart niet bij online betalingen via AfterPay en bij contante betalingen in de Brand Stores. Ook de Bijenkorf en Outlet-filialen zijn uitgesloten van het spaarprogramma.

MEMBER LEVELS
Member – 0 t/m 750 punten
Bronze Member – 751 t/m 1.500 punten
Silver Member – 1.501 t/m 2.500 punten
Gold Member – 2.501 of meer punten

BELONINGEN/COUPONS
Met je punten spaar je voor coupons, leuke cadeaus en kortingen. Ieder level geeft je toegang tot extra voordeel. Bij speciale gelegenheden voegen we extra coupons toe. Je kunt een coupon inwisselen in een van onze stores óf in de webshop. Wanneer je een level omhooggaat, worden de coupons van dat level zichtbaar. Je kunt ze na 1 maand gebruiken, omdat je jouw bestelling nog kan retourneren. Zodra de voucher is uitgegeven, is de coupon 11 maanden in te wisselen. Een level behoud je voor de periode van een jaar, tenzij je naar een hoger level gaat.

Wanneer je de meeste punten in de winkel hebt gespaard, maken we automatisch een coupon aan voor de winkel. Dit geldt ook voor de webshop. Je kunt dit voor iedere coupon aanpassen. Je kunt dus zelf kiezen of je een coupon wilt gebruiken in de winkel of in de webshop. Een coupon van de website bevat een code die je tijdens de check-out in de webshop kunt invoeren. Een coupon voor in de winkel heeft een barcode die de kassière voor je scant.

Je krijgt als member op je verjaardag altijd een cadeautje. Het maakt daarvoor niet uit in welk level je zit. Je ontvangt je cadeautje wanneer je met verjaardagsvoucher en legitimatiebewijs op je verjaardag naar een van onze Brand Stores gaat. 

Wanneer je online een couponcode hebt gebruikt en de gehele bestelling is geretourneerd kan er ovv je ordernummer een nieuwe couponcode worden aangevraagd via webshop@nbrands.com


E-MAILADRES
We vragen je eenmalig je geboortedatum in te vullen, om fraude te voorkomen. Daarnaast krijg je een leuk cadeautje voor je verjaardag. Is er iets fout gegaan? Neem dan contact op met onze klantenservice (webshop@n-brands.com) zodat we je geboortedatum kunnen aanpassen. Je e-mailadres is erg belangrijk, omdat je hiermee spaart. Je kunt het adres dus niet zomaar veranderen. Neem ook hiervoor contact met ons op.

LET OP: Momenteel is er een probleem bij ons bekend waarbij de punt in jouw e-mailadres niet getoond wordt. Je kunt gewoon inloggen en ontvangt gewoon e-mails.

KLIK HIER OM NAAR DE MEMBERSHIP PAGE TE GAAN.

Shop nu al onze labels via één webshop op NBRANDS.com!
LET OP!
De items in jouw winkelmandje worden niet meegenomen naar NBRANDS.com.