Betalen

BETAALMOGELIJKHEDEN
Betalingen worden afgehandeld door onze partner Pay.nl. Zodra je betaling is afgerond, ontvang je per mail een orderbevestiging. We bieden de volgende betaalmethoden aan:

IDEAL
Met iDeal kun je makkelijk en veilig je online aankopen afrekenen via je eigen bank. Direct betalen met iDeal kan bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING, KNAB, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

PAYPAL
PayPal is een veilige en snelle manier om direct met je bankrekening of creditcard te betalen, zonder daarbij je bankgegevens door te hoeven geven. Je hebt hiervoor een PayPal-rekening nodig. 

CREDITCARD
Je kunt je creditcardgegevens veilig invoeren via onze beveiligde SSL-procedure. Wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte en vlekkeloze afhandeling. We accepteren American Express, MasterCard en Visa. Zodra de maatschappij je betaling heeft goedgekeurd, versturen we de bestelling.

MISTER CASH
Mistercash is te vergelijken met betalen via een creditcard. Door het nummer van je kaart en de vervaldatum in te vullen, wordt je betaling verwerkt door het betaalsysteem en brengt het je automatisch naar het betaalscherm van je eigen bank, waar je de resterende gegevens dient in te vullen.

RIVERTY (was Afterpay)
Bij gebruik van Riverty ontvang je eerst je items, en betaal je vervolgens binnen 14 dagen. Hiervoor betaal je €1,95. Deze kosten worden niet teruggestort wanneer de order wordt geretourneerd. 
Is het niet mogelijk om te betalen via Riverty? Dat kan liggen aan het totaalbedrag van je bestelling, eventuele onbetaalde facturen, of een van je facturen is overgedragen aan het incassobureau. In dat geval kun je uiteraard met een van de andere betaalmethodes betalen, of je kunt contact opnemen met de klantenservice van Riverty. Het bestedingslimiet voor Riverty is €500.

Riverty verwerkt je persoonsgegevens om de betaling af te ronden. Meer informatie hierover vind je in hun betaalvoorwaarden en privacystatement.

FASHIONCHEQUE, VVV CADEAUKAART EN YOURGIFT CARD
Je kunt bij ons betalen met een FashionCheque, VVV Cadeaukaart en YourGift Card. Mocht het saldo op je cadeaukaart onvoldoende zijn, kun je het resterende bedrag via andere betaalmethoden betalen. Als het saldo lager ligt, blijft het verschil gewoon op je kaart staan. Met een VVV, FashionCheque en YourGift Card kun je maximaal €50 betalen. Let op: Wij raden aan de cadeaukaart te bewaren totdat je zeker weet dat je aankoop definitief is, want in geval van een retour wordt het gebruikte saldo terug op de kaart gestort. 

Shop nu al onze labels via één webshop op NBRANDS.com!
LET OP!
De items in jouw winkelmandje worden niet meegenomen naar NBRANDS.com.