Contact +31 (0)88 50 62 840

Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van alle websites van NP Fashion Retail B.V.: www.nikkie.com, www.nikandnik.com, www.sustain.nl, www.fifthhouse.nl en www.n-brands.com. 

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze website en andere uitingen van NP Fashion Retail B.V. op internet zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door NP Fashion Retail B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. NP Fashion Retail B.V. accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door NP Fashion Retail B.V. worden gewijzigd of verwijderd. 

Rechten
Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van NP Fashion Retail B.V.. Het is niet toegestaan om de site, of gedeelten daarvan, openbaar te maken, te vermenigvuldigen, of op een andere manier op te slaan of ter beschikking te stellen aan anderen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van NP Fashion Retail B.V.. 

NP Fashion Retail B.V. behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken.

NP Fashion Retail B.V. 2019